Inici | Contacte | Ajuda | A A A | RSS RSS 2.0


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2

   

Els equipaments sociosanitaris de Sant Boi

Àrea de Governança | Social - 03/02/2010

L'atenció a la salut, i especialment a la salut mental, és un distintiu alhora que un potencial del municipi de Sant Boi de Llobregat. La xarxa de recursos sòciosanitaris és diversa en tant que agents que hi operen, extensa en tant que oferta de serveis i creixent en tant que nous projectes i espais en aquest àmbit. Prova d'això és l'entramat d'equipament sòciosanitaris que hi podem trobar.

Inici de la difusió de resultats de l'Enquesta de Condicions de Vida

Àrea de Governança | Social - 24/11/2009

L'Enquesta de Condicions de Vida de la població de Sant Boi de Llobregat és un nou projecte d'investigació social que l'Ajuntament ha posat en marxa durant aquest any 2009. Amb la col·laboració de tècnics d'àmbits diversos de l'Àrea de Benestar, des de l'Àrea de Governança s'ha dissenyat i portat a terme aquest treball, que es basa en els resultats d'una enquesta que s'ha passat a 720 llars familiars i a 891 individus.

Estudis sobre les dones joves i el mercat laboral a Sant Boi

Àrea de Governança | Social - 07/07/2009

Dimarts 7 de juliol, es van presentar a Can Massallera dos estudis de recerca sobre ocupació juvenil amb perspectiva de gènere. Tots dos constitueixen la primera recerca important que es duu a terme sobre les condicions laborals dels treballadors joves i les treballadores joves de Sant Boi. Els estudis que es presenten són "(Precarietat)3 Joventut i mercat de treball a Sant Boi de Llobregat", elaborat pel tècnic municipal Josep Riera, i "Estudi propectiu de la futura demanda d'ocupació de dones joves amb estudis universitaris o d'especialització professional a Sant Boi de Llobregat", fet per Activa Prospect.

Hàbits esportius de la població de Sant Boi

Àrea de Governança | Esport - 01/06/2009

L'Enquesta d'Hàbits Esportius de Sant Boi de Llobregat és un estudi sobre la pràctica esportiva i els hàbits en relació a la pràctica d'esports per part de la població. Aquesta enquesta es va realitzar a persones a partir de 16 anys residents a Sant Boi, i reflexa la realitat de les relacions entre la població i l'activitat física.

9 de cada 10 ordinadors de Sant Boi estan connectats a Internet

Àrea de Governança | TIC - 06/03/2009

El 71% de les llars de Sant Boi tenen un ordinador domèstic. 9 de cada 10 d'aquests ordinadors estan connectats a Internet. Més de la meitat de la població major de 12 anys es connecta a la xarxa almenys un cop per setmana, però encara hi ha un 40% de ciutadans i ciutadanes que no hi han accedit mai (la principal raó adduïda és la manca de coneixements). Els joves el fan servir tots i totes, gairebé sense excepció. A mida que augmenta l'edat, la utilització és menor, sobretot entre les dones. L'ús principal és la recerca d'informació, però també són molt habituals la missatgeria instantània, les descàrregues de música, vídeos i programes i la lectura dels mitjans de comunicació.

Veure més  - 2017  - 2016  - 2015  - 2014  - 2013  - 2012  - 2011  - 2010  - 2009  - 2008