Inici | Contacte | Ajuda | A A A | RSS RSS 2.0

Durant el 2014 es va incrementar l'ús del transport públic a Sant Boi

Durant el 2014 es va incrementar l'ús del transport públic a Sant Boi Àrea de Governança | Mobilitat - 19/10/2015

En relació al nombre de viatges de l'any anterior, el nombre de viatges amb orígen a alguna de les dues estacions de FGC a Sant Boi va augmentar de més de 60.000, un increment anual del 2,5%. Durant el 2014 les línies d'autobús que tenen orígen o destí al nostre municipi van registrar gairebé 10 milions de viatges, un 3,37% més que l'any anterior. Totes les línies interurbanes van registrar augments del nombre de viatges, mentre que les línies urbanes de Sant Boi van registrar un lleu descens.

 Pel que fa al ferrocarril, l'augment va ser una mica superior a l'estació de Sant Boi, des d'on van sortir un 2,7% més de viatges que al 2013; l'increment a l'estació de Molí Nou va ser del 2,15%.

 

Entre les línies urbanes d'autobus, la línia SB-1, la més utilitzada amb diferència (més d'un milió de viatges anuals) va tenir un 1,3% menys de viatge que l'any anterior, descens similar al que va patir la línia SB-2. En canvi, la línia SB-3 va registrar un augment del 5,3% de viatges en relació al 2013.

 

Quant a les línies interurbanes, totes elles van registrar un augment del nombre de viatges. L'augment més gran es va registrar a la línia L79, que connecta el nostre municipi amb la Diagonal de Barcelona. L'augment anual va ser de gairebé el 15%, i ja és la quarta línia interurbana més utilitzada, apropant-se al milió de viatges, només per sota de les línies que connecten amb la Plaça Espanya de Barcelona L70 i L72, i la que connecta amb els pobles del sud de la comarca fins a Castelldefels, la L96.


Enllaç permanent:


 

Afegir comentari

Fitxa d'usuariIniciar sessió | Registrar-se