Inici | Contacte | Ajuda | A A A | RSS RSS 2.0

La temporada d'estiu fa revifar la contractació registrada

Àrea de Governança | Mercat de treball - 11/07/2016

Durant el mes de juny les empreses i establiments de Sant Boi van registrar un total de 2.557 contractes, el que suposa que se'n van registrar un 9,6% més que al mateix període de l'any passat. Del total, el 92% eren de tipus temporal, encara que també en relació amb el juny del 2015 els contractes indefinits va augmentar un 14%.

 En relació al mes anterior s'ha registrat un increment de la contractació del 9%, encara que el que ha crescut més han sigut els contractes temporals, que augmenten un 10%, mentre que els contractes indefinits tan sols han augmentat un 0,5% en relació al maig. Ens trobem doncs davant d'una situació clara d'augment de les contractacions per a la temporada d'estiu i per tant, molt majoritàriament temporals.

En relació també amb l'any anterior, cal dir que encara que la temporalitat és tan alta com sempre s'ha reduit el nombre de contractes de menys d'un mes de durada.

 

En qualsevol cas, la temporalitat és la nota dominant. Si ja ho és habitualment, a les contractacions relacionades amb la temporada estival es fa més evident, especialment entre dones i joves. La temporalitat afecta el 90,7% dels contractes a homes, mentre que arriba al 93,3% en el cas de les dones i el 94,7% en el cas dels menors de 30 anys.


Enllaç permanent:


 

Afegir comentari

Fitxa d'usuariIniciar sessió | Registrar-se